Яєшня з фетою і шпинатом

Яєшня з фетою і шпинатом
Оцініть, будь ласка, цей пост.
[Total: 0 Average: 0]

Як відомо, сніданок – надзвичайно важливий прийом їжі, оскільки саме він допомагає відновити енергетичний баланс в організмі після сну.

І чим більше поживних речовин людина споживає вранці, тим слабшу їх нестачу вона відчуватиме, намагаючись поповнити її впродовж дня. До того ж люди, які завжди снідають, значно активніші як фізично, так і інтелектуально. Їхня працездатність і продуктивність вищі, ніж у тих, хто зазвичай не їсть вранці. А ще значно поліпшується настрій.

Тож пропоную приготувати страву, що якраз і допоможе поповнити в організмі необхідну кількість вітамінів, мікроелементів, різноманітних ферментів, білків і вуглеводнів.

Для цього потрібні такі інгредієнти:

4 яйця,

50 г сиру фета,

5-6 листків шпинату середнього розміру,

сванська сіль,

1 ст. л. олії.

Приготування

Листя шпинату помити і просушити.

Розігріти на великому вогні сковорідку, влити на неї олію й, маніпулюючи, розподілити її рівномірно по всьому дну. Прикрутити вогонь до мінімуму.

Викласти шпинат на сковорідку.

Тут же почати швидко вбивати по одному яйця. Щоб шпинат не зменшився в розмірі, акуратно ножем піддівати і підіймати кожен листок, аби під нього потрапив білок.

Зверху покришити сир фета.

Приправити яєшню сванською сіллю і накрити кришкою. Готувати, поки білок повністю не набуде кремово-білого забарвлення, а жовток залишатиметься сируватим.

Смачного!

Яєшня з фетою і шпинатом
Яєшня з фетою і шпинатом


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *